Image Slider

Laat uw gegevens achter

Over Huis voor Flexstory

Als ondernemer denk je in kansen en mogelijkheden. Met de juiste aanpak maak je kansen waar en groei je. Soms sneller dan verwacht. Dit geldt in grote mate voor Huis voor Ondernemers en Factstory. Beiden begonnen in januari 2014 en inmiddels al een aantal grote klussen voor gerenommeerde partijen achter de rug. Dit resulteerde in een groei in mensen en een behoefte aan een grotere kantoorruimte.

Met dit uitgangspunt zijn we naar Merin, de verhuurder van het Fizzions Park, gestapt om te kijken hoe we gezamenlijk kunnen optrekken. Het resultaat: verder kijken dan de eigen ambitie en onderzoeken hoe we met onze achtergrond ondernemers verder kunnen helpen, faciliteren en ondernemerschap kunnen stimuleren in het Fizzions Park.

Het huis voor Flexstory: flexplekken op een toplocatie in Apeldoorn (langs de A1, nabij de A50) om zzp’ers en mkb’ers ruimte te bieden zonder dat ze ergens aan vast zitten. Geen contract, geen vastigheid, maar langs komen wanneer je wil. Puur geënt op de behoefte van de ondernemer bieden we meerdere huurvormen aan. Om ondernemerschap te stimuleren, om ruimte te bieden voor onze doelgroepen en om het voor iedere zzp’er makkelijker te maken. En de groei voor Huis voor Ondernemers en Factstory krijgt hiermee een vervolg. Een win-win situatie.


Over Huis voor Ondernemers

Samen ondernemen. Dat is waar Huis voor Ondernemers voor staat.

Om je eigen ondernemerschap te vergroten heb je lef nodig. Het lef om te durven vragen en te durven geven. Een huis wordt niet gebouwd door een individu. Het komt tot stand door de actieve krachtenbundeling en kennis deling van verschillende professionals met ieder hun eigen expertise. Een solide fundament is cruciaal. Als het huis er eenmaal staat is het aan onderhoud en aanpassing onderhevig. Dit lukt niet zonder de kracht van collectieve inzet en het ontplooien van nieuwe initiatieven. HVO stelt hun Huis open aan alle ondernemers om gezamenlijk te bouwen, te exploreren, te ontwikkelen, te verdienen, te netwerken en om oplossingen te vinden. Gunnen, geven en (onder)nemen. Dat is waar het om draait in ons Huis. Welkom!

Lid worden of vragen? huisvoorondernemers.nl


Over Factstory

Eén aanspreekpunt voor strategie, concept en de ontwikkeling van diverse media en middelen. Dit is wat wij voor ogen hadden toen wij Factstory zijn begonnen. Goed nadenken over de facts (feiten, strategie) en dit koppelen aan de corporate story (concept, creatie).

Onze professionals zijn in staat om vanuit onderzoek een analyse van de huidige situatie te maken en deze om te zetten in een visie voor de komende jaren. Vanuit de strategie zijn wij in staat om dit om te zetten in onderscheidende concepten met unieke verdienmodellen.

Markten veranderen, klantbehoeften veranderen en dit dwingt ons continu om te innoveren. Niet de nieuwste ontwikkelingen zijn belangrijk; het gaat Factstory om de toepassing ervan. Kijken en bewegen vanuit de klant én vanuit de klant van de klant. Dit onderscheidt ons!

Website: www.factstory.nl